Autocleaning


De auto ooit bedacht of uitgevonden zoals U wilt om snel van A naar B te kunnen reizen, in 1e instantie was dit niet echt voor de arbeider maar werd puissant rijke volk vervoerd in zon apparaat vervoerd idd want men had een chauffeur en als die even geen rit had naar de vele party's dan stond die te poetsen op de mooie koperen lampenkappen, die tijd ligt ver achter ons en de straten staan vol met auto's, iedereen heeft er een en sommige gezinnen hebben er meerdere.

 

Er is veel veranderd maar het poetsen is gebleven, de reden is duidelijk, onze auto kost veel geld en we zijn er zuinig op, deze moet langer mee en technisch word hij onderhouden ook de APK werkt dit in de hand.

 

Het optische gebeuren kunnen de meeste mensen zelf, even wassen, poetsen, stofzuigen en de auto staat er weer netjes bij. Wij gaan een paar stappen verder en wel om uiteenlopende redenen, mocht u uw auto willen inruilen dan brengt hij meer op wanneer hij er tip top uitziet, of misschien wilt u er nog een paar jaar mee rijden en heeft u zodoende toch het gevoel dat u bijna een andere rijd.

 

Wij verzorgen het complete pakket, interieur en exterieur word door ons millimeter voor millimeter gereinigd, maar ook een deelpakket zou voor u uitkomst kunnen bieden.

 

Pakket A: Het interieur word volledig gereinigd u kunt denken aan het reinigen van het hemeltje, stoelen, alle kunstof delen maar ook het verwijderen van hondenhaar, nicotine (aanslag) geur etc behoren hierbij.de ramen worden gereinigd, evt worden de matten vervangen.

 

Pakket B: het exterieur, Uw auto word grondig met de hand gewassen en daarna nat gepolijst indien nodig word hij droog nogmaals gepolijst, daarna word hij in de wax gezet, alle kunstof delen worden gereingd en behandeld zodat de natuurlijke kleur terugkomt, chroomdelen worden gepolijst en natuurlijk worden de wielen niet vergeten, velgen spuiten behoord tot de mogelijkheden, tot slot worden de ramen gereinigd.

 

Pakket A: vanaf € 85,--

Pakket B: vanaf € 85,--

Pakket A+B: vanaf € 150,-- bv middenklasser

 

Eventueel zorgen wij ook voor nieuw matten, wieldoppen, ruitenwissers etc.

 

Powered by webXpress